Αρχική Σελίδα

Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ


Το ΔΙΕΘΝΈΣ κοβάλτιο ΜΕΤΑΦΟΡΏΝ SHENZHEN YUCHENG, ΕΠΕ που καθιερώνεται μέσα το 2014, έχουμε περισσότερο από 9 έτη εμπειρίας στη μεταφορά, έχουμε το υποκατάστημα και την αποθήκη εμπορευμάτων σε Ningbo, τη Σαγκάη, Xiamen και Yiwu, εμείς επίσης επιχείρηση διοικητικών μεριμνών οργάνωσης στο Λα, ΗΠΑ, για να παρέχουμε την καταλληλότερη υπηρεσία για τα clinets μας. Στις ΗΠΑ, η αποθήκη εμπορευμάτων μας είναι περίπου 120.000 τετραγωνικό πόδι, μπορούμε να κάνουμε την αποθήκευση, ετικέτα.

 

Είμαστε επαγγελματικοί στο στέλνοντας φορτίο από την Κίνα στις ΗΠΑ με το direclty πέταγμα, την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία DDU/DDP, Fba του Αμαζονίου που στέλνουν, την παράδοση στην προσωπική διεύθυνση ή την επιχειρησιακή διεύθυνση. Έχουμε επίσης την καλή συνεργασία με το EMC, ZIM, ακτοπλοϊκή γραμμή Matson, που στέλνει θαλασσίως μπορούμε να κάνουμε 11-14 ημέρες, στέλνοντας αεροπορικώς που μπορούμε να κάνουμε 5-7 ημέρες, παρέχουμε επίσης τη σαφή υπηρεσία όπως: DHL/UPS/FEDEX/TNT υπηρεσία. Το όραμά μας: Για να είναι η πρώτη επιλογή στις διασυνοριακές σφαιρικές διοικητικές μέριμνες για τις ΗΠΑ οι πελάτες, για να παρέχουν τη σημαντική υπηρεσία & να δημιουργήσουν μεγιστοποιούν την αξία για τους συνεργάτες μας, επιτρέπουν την αύξηση και αναπτύσσουν την αποδοτική επιχείρηση από κοινού.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το διεθνές φορτίο Yucheng Shenzhen που διαβιβάζει τη Co., ΕΠΕ (yc-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΜΈΡΙΜΝΕΣ) καθιερώθηκε το 2014 και έχει περισσότερους από 50 υπαλλήλους. Συμμετέχει κυρίως στο διεθνή σαφή, διεθνή αέρα, και FBA του Αμαζονίου τη μεταφορά διοικητικών μεριμνών. Η επιχείρηση έχει 5 καταστήματα Jinpincheng στο διεθνή σταθμό του Ali. Άμεσα αντιμετωπίζοντας τους ξένους πελάτες, με τους ισχυρούς πόρους διαφήμισης και τους υψηλής ποιότητας πόρους καναλιών μεταφορών, η επιχείρηση παρέχει στους πελάτες την εμπορική προμήθεια αντιπροσωπειών, επιθεωρήσεις εργοστασίων, επαγγελματική μεταφορά διοικητικών μεριμνών, μιας στάσης υπηρεσίες διοικητικών μεριμνών προμήθειας, και παρέχει στους πελάτες μια πλήρη εταιρεία υπηρεσιών αλυσίδων βιομηχανίας εξωτερικού εμπορίου, η επιχείρηση έχει 30 υπάρχοντα μέλη ομάδας εξωτερικού εμπορίου.

Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : YC-διοικητικές μέριμνες

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 80000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%